Agenda

Geen activiteiten.

Laatste update

26-06 indeling: simultaan
26-06 uitslgn en eindstanden
21-06 2e update sen 21-06
20-06 update ind sen 21-06
19-06 indeling sen 21-06

2700chess.com for more details and full list

Schaken in de Hoeksteen opgestart!

Aanstaande dinsdag 8 juni is het zover: we kunnen weer schaken in de Hoeksteen!
In de laatste maand van dit schaakseizoen (juni 2021) is de Hoeksteen (evenals ander buurthuizen) weer geopend en mogen we schaken in de grote zaal. De bar is geopend tot 22:00 en we spelen tot maximaal 23:00 in een aangepast tempo. Uiteraard houden we ons allemaal nog steeds aan het Coronareglement (zie Corona protocol WLC).

We gaan dus proberen het clubschaak in de Hoeksteen weer voorzichtig op te pakken. Na de enquete die ik u allen vorige week heb toegestuurd bleken er 20 schakers te willen gaan spelen. Van deze 20 waren er 16 op alle avonden beschikbaar. We spelen dus vier vierkampen met een speeltempo van 1 uur p.p.p.p. met 20 seconden increment vanaf de 1e zet. De indeling van de vierkampen is op KNSB (jeugd)rating. Tommy Grooten en Sascha Kurt mogen met een versneld tempo spelen van 30 min. p.p.p.p. met een increment van 20s. U vindt de indeling onder het kopje senioren/Vierkampen juni 2021 hierbij een directe link: Vierkampen juni 2021.

Nog even de basisregels:
– gezondheidscheck invullen bij binnenkomst
– 1,5m afstand houden
– mondkapje op bij lopen in de zaal
– mondkapje mag af zittend achter het bord

Naast de vierkampen is het mogelijk om een “vrije” partij te komen spelen. U dient zich wel vooraf aan te melden via een berichtje aan de wedstrijdleider (Leo van IJzendoorn).

Leo van IJzendoorn

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>