Agenda

Geen activiteiten.

Laatste update

21-11 indeling sen 23-11
14-11 uitslagen sen 09-11
09-11 update ind sen 09-11
07-11 indeling sen 09-11
04-11 uitslagen sen 02-11
02-11 update ind sen 2-11
31-10 indeling sen 2-11

2700chess.com for more details and full list

Coronatoegangsbewijs (QR check) + ID nodig op clubavond

Het zal u niet ontgaan zijn dat de regering nieuwe maatregelen heeft aangekondigd ter voorkoming van de verdere verspreiding van het coronavirus. Eén van de nieuwe maatregelen is een verplicht coronatoegangsbewijs voor alle binnensporten voor personen van 18 jaar of ouder. Als schakers ontkomen we daar ook niet aan en dit werd mede duidelijk na een officiële briefing van de KNSB aan alle verenigingen en een tweede document over de te volgen procedures: briefing 1 + briefing 2

Dit betekent:

Vanaf aanstaande dinsdag 9 november heeft U alleen toegang tot de Hoeksteen en de clubavond van WLC na het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs + ID bewijs.

Gelukkig kunnen we wel gewoon schaken op dezelfde manier als de afgelopen maanden (er zijn geen beperkingen van het aantal spelers op de clubavond of betrekking hebbende op de tafelopstelling, ook mondkapjes zijn niet nodig). Afgelopen zaterdag bij de bondswedstrijden waren de nieuwe regels al van kracht.

Mocht u zich (voorlopig) willen afmelden voor deelname aan de interne competitie dan graag zo spoedig mogelijk een berichtje naar de wedstrijdleider interne competitie.

 

 

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>