Agenda

Geen activiteiten.

Laatste update

14-03 uitslagen sen 10-03
10-03 update prog sen 10-03
09-03 update prog sen 10-03
08-03 deelnemers toernooi
08-03 programma sen 10-03
08-03 uitslagen sen 03-03

2700chess.com for more details and full list

Afsluiting seizoen met simultaan Dirk van Dooren

Het seizoen 2018-2019 sluiten we dit jaar af met een simultaan van Dirk van Dooren!

Het clubkampioenschap is dit jaar verovert door Guus Bollen die in de tweekamp tegen Ton Brouwers aan het langste eind trok. Na de twee gewone partijen was de stand 1-1 maar in de barrage liet Guus er geen twijfel over bestaan dat alleen hij recht heeft op de kampioensbeker. In de barrage won hij de twee partijen met versneld tempo (rapid).

Voor Guus was dit een bijzonder geslaagd seizoen want hij wist ook de WLC-beker te winnen en de Hartsemacup. Een heuse hattrick! Helaas was Guus op de afsluitende avond niet beschikbaar voor de simultaan maar we hebben een waardige vervanger in de vorm van Dirk van Dooren die de speler is van WLC met de hoogste rating en ook nog de titel FIDE meester draagt.
De winnaar van de ladder competitie is Piet Koster, een knappe prestatie van één van de oudste spelers van onze club die vrijwel altijd aanwezig is! De meest attractieve speler van het seizoen is Remco van Brakel geworden en Tommy Grooten heeft ook dit jaar de meeste progressie in rating laten zien.

Na de simultaan van Dirk op 25 juni is het vakantie en we hopen u weer allemaal weer terug te zien bij de jaarvergadering op 27 augustus of anders op de eerste speelavond van het nieuwe seizoen: dinsdag 3 september.

Alvast een fijne vakantie!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>