Afsluiting seizoen met simultaan Sebastiaan Smits

Het seizoen 2023-2024 zit er op. Sebastiaan Smits heeft zijn titel als clubkampioen geprolongeerd en geeft als traditionele afsluiting van het seizoen a.s. dinsdag 25 juni een simultaanseance.

De promovendi in de groepen van de interne competitie kunnen zich opmaken voor hun entree op een hoger niveau en hebben de hele zomer om zich daarop voor te bereiden. Voor de degradanten is het uithuilen en opnieuw beginnen waarbij ze na de zomer natuurlijk weer kunnen uitkijken naar een kans om kampioen te worden! Uitdagingen genoeg.

De hoogste toename in de clubrating is dit jaar gerealiseerd door Jitze Orij die dit jaar als nieuw lid veel progressie geboekt heeft en ook de jeugdspelers net afkomstig van de jeugdafdeling wist voor te blijven. Dames en heren, Jitze komt er aan! Dat geldt ook voor Niels van Happen die halverwege het seizoen instapte en met een unieke score van 8 uit 8 groep 4 wist te winnen.

Onze secretaris Guus Bollen was weer (bijna) altijd aanwezig, verzorgde het “live bord” op de clubavond en speelde natuurlijk weer ijzersterk. Hij won zowel de laddercompetitie als het klassement voor de meest attractieve schaker van WLC.

Graag wens ik u allemaal een fijne vakantie en ik hoop u allemaal weer terug te zien vanaf 3 september, de dinsdagavond waarop het nieuwe seizoen zal starten. Voorafgaand wordt de ALV georganiseerd op 27 augustus. De uitnodiging met de bijbehorende stukken kunt u tegemoet zien.

Leo van IJzendoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *